Dagens SEX-ORD

Detta är en parodi på Dagens-outfit.

Livmodersorgasm
Hos kvinnor sägs det finnas tre olika sorters orgasmer: Klitorisorgasm, G-punktsorgasm och Livmodersorgasm.

Livmodersorgasm
är en mycket ovanlig orgasm i livmodern som kan uppstå genom stimulering av kvinnans främre slidvägg och/eller att kuken skapar press på livmoderhalsöppningen. Livmodersorgasm har inga sammandragningar, utan består av djupa känslor som uttrycker sig genom muntliga läten och att man tappar andan.

Utandningen blir något explosiv, och för att släppa muskelspänningar i livmodern börjar man dessutom skratta, gråta, gäspa eller skrika istället. Den här sorterns orgasm varar ofta 5-10sekunder.

Den vanligast ställningen för denna ovanliga orgasm är ridställningen där kvinnan har fotsulan nedåt. På det sättet kan klitoris, vagina och livmoder stimuleras på bästa sätt.

Livmodersorgasm på engelska kalla A-frame orgasm eller uterine orgasm.

Vad tycker vi då om detta?
Jag har aldrig fått en livmoderhalsorgasm och jag måste säga att det skrämmer mig lika mycket som det lockar mig! Tänk att ha en sån djup orgasm! en orgasm som består av så pass "djupa känslor" att man skriker och tappar andan i nästan 10 sekunder! Jag slås av tanken blir man rädd första gången och tror att man ska dö? - Förmodligen inte..

Min rädsla består av hur pass intensiv är orgasmen? är den kanske för intensiv? tänk att Skrika efteråt för att det blir "för mycket"..Sen finns vissa frågor kring detta som ni läsare gärna om ni kan får svara på!

- Finns det någon åldersgräns för livmoderorgasm?
efter klimakteriet, efter man fött barn eller kan i praktiken en 80årig kvinna få livmoderhalsorgasm?

- Hur pass ovanlig är en sån här typ av orgasm?

- Är det lättare eller svårare att få den under graviditet?Jag kan inte få bort bilden av ett par som har sex, kvinnan får en otrolig orgasm, killen får panik när kvinnan tappar andan i 10sekunder och som sedan ger ifrån sig en gäsp, eller ännu värre börjar gallskrika!  va i helvette, minen på den killen skulle vara oslagbar.

Finns det kanske någon läsare som uppleft en livmoderorgasm?
Kommentarer
Postat av: angelica - en annorlunda och bättre ung mamma blogg

fin blogg du har, lägga till varann på bloglovin kanske?=)

2009-07-08 @ 11:53:21
URL: http://enkärlekssaga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0