Sanningen om min våldtäkt

Det här blir första gången jag berättar om min våldtäkt. Jag hade precis fyllt 16år, jag var lycklig, naiv och levde i mina bästa dar.

Jag hade under en tid chattat men en kille på msn, Johan, sa han att han hette iallafall, vi pratade ibland via telefon men vi pratade ofta om sex, då vill man ju gärna ha lite betänke tid så man svarar nått fyndigt tillbaka, så oftast var det msn. Jag tror vi pratade regelbundet under 1 månads tid, som sagt ofta om sex men allt var indirekt men båda visste vi vad  varandra menade.

Johan, jag kan ju omöjligt veta om det var de han hette, var en vältränad kille som såg väldigt bra ut, han spenderade mycket tid hemma, inget jag ifrågasatte utan det var ju bra för mig att han alltid fanns tillgänglig. Vi hade ibland på webcam så jag visste ju hur han såg ut och allt verkade lugnt. 

Efter en månad bestämmde vi oss för att träffas. Att erkänna, inte första gången jag träffad nån via nätet, men allt har ju gått bra så jag var naiv. Jag var under åldern 16 en osäker tjej med starkt yttre. Festade mycket och träffade många nya människor. Vi beslutade oss för att ses på Johans hemmatrakter, Hässelby (Platsen är utbytt..). 

Jag åkte dit, jag minns att jag hade en svart ganska snäv kjol med en söt rosa topp, inget allt för utmanande men inte heller för strikt. Vi hade indirekt pratat om sex och det var uppenbart att vi hade en flört men att någon skulle hända var långt ifrån avtalat! Vi träffades och med min "starka" personlighet var det inga obekväma tystnader utan vi pratade iväg och fick upp samtalsämnen fort. Vi hade beslutat oss att ta en promenad genom Hässelby för jag hade sagt ifrån att gå hem till honom.

Det här var på eftermiddagen, vi möttes runt 4 ungefär så himlen var fortfarande rätt klar, lite moln. Efter vi traskat ett tag satte vi oss på en vanlig parkbänk som fanns kring vandringsstigen, det var en hyffsad fin utsikt och det var itne så kul att se kottar och träd längre. Det dröjde inte länge innan han la armen om mig och började kyssa mig.

Jag hade ju startat en flört med killen och vi kom överens så jag gick med på kyssen, kände att lite måste jag väll nästan ge, en kyss spelar ju ingen roll. Kyssarna blev allt mer intensiva och.. hårdare.. jag ryggade tillbaka för att avbryta det hella men jag minns att jag inte fick nått lyckat resultat om det var på grund av att han höll armen runt mitt huvud eller vad det var minns jag faktist inte.När hans händer började vandra längst låret sa jag ifrån och bad han lugna sig. Jag minns att jag började känna lite obehag, jag visste inte vart jag var och vi hade inte mött någon människa på ett bra tag. Vi pratade lite mer och himmel och jord och sedan började han igen. jag sa att jag inte ville gå längre "-Vi känner ju inte varandra!". Han överöste mig med komplimanger och gjorde ett nytt försök.

Jag hotade Johan med att jag skulle gå om han fortsatte. Hans respons blev att tvångs separera mina ben. jag reste mig upp för att gå men stoppades av att han tog ett fast grepp om min handled som gjorde ont. Genom att bara skriva det känner jag hans grepp runt min handled, det är så starkt. obegripligt starkt! Ett grepp som lilla tunna jag inte hade en chans att ta mig ur.

Johan slängde, med ett enkelt armdrag, ner mig brevid parkbänken i gräset. Han la sig ovanför mig och försökte kyssa mig. jag vred huvudet åt sidan vilket gjorde att han började kyssa mig längst halsen. Jag försökte göra motstånd, jag skrek hjälp så högt jag kunde och avbröts med en örfiil. Han fick mig att vara tyst genom att hota mig.

Bara för att ni ska förstå hur mycket det är betyder för mig, hur svårt det är att skriva ner detta kan jag medela att jag började gråta redan när jag skrev rubriken. Det här är något jag inte berättat för någon, Ingen. Ingen vet någonting.

Han drog ner mina trosor och stappade direkt in två fingrar. Jag minns hur jag kände den brinnande smärtan. Hur det kändes som on han stack upp en kniv i mig. Jag slutade göra motstånd. Jag bara låg där, helt stilla. Jag grät, tyst. Jag kände ingen smärta. Jag kände ingenting längre.

Resten är ganska otydligt då jag knappt var vid liv.

Jag vet att han höll på ganska länge. Jag minns att jag såg en ekorre som hoppade bland grenarna och önskade att jag var ekorren, att jag bara kunde fly, snabbt som fan. Det var hårde stötar, han klagade ibland på att jag "var som en död fisk", men allvarligt? vad förväntar man sig om man våltar nån? att jag ska leka pornstar och vara med eller? allvarligt..

När han kom tvingade han mig att se honom i ögonen, han gjorde en ful min och skakade i några sekunder. Han stoppade sedan in kuken i munnen på mig för att suga av det sista. Det var första gången jag hade sperma i munnen, jag spydde direkt. Den salta smaken och min kropp som var helt förstörd fick nog.

Johan reste sig upp och satte på sig byxorna. Han såg inte ut att ens höja ett ögonbryn när han såg mig. Han satte sig på bänken och kedjerökte några cigg medans jag låg kvar på marken. Ingen av oss gav ifrån sig ett ljud, jag vågade inte.

När han rökt klart vänder han sig om jag drar mig upp till stående fötter. Det var som han var en helt annan människa. har torkade bort mascaran, jag antar att det inte skulle synas att jag gråtit. Sen började han agera som vanligt och praktiskt taget tvingade mig att börja gå. Det gjorde ont, det sved, jag ville bara lägga mig ner och dö.

Vi gick förmodligen i 10minuter, enligt mig 5h, sedan kom vi till en tom busshållsplats. Där lämnade han mig med en kyss och sa nått i stil med "Tack för promenaden, vi hörs på msn så kan vi kanske ses igen nästa vecka", sen gick han.
Jag åkte hem tyst på tunnelbana, folk tittade och det var uppenbart att nått hänt men ingen frågade nått. ingen vågade sätta sig brevid mig på tunnelbanan, jag var ensam hela vägen.

Jag gick hem och duschade sedan sov jag, vaknade, somnade om. Jag vet att jag gick direkt upp på mitt rum och låste dörren, min familj såg mig aldrig och jag har eget badrum via mitt sovrum. Jag var på mitt rum i två dygn streck.

Jag har aldrig känt mig så kränkt. Så äcklig! Så.. Utnyttjad!

Efter två dagar träffade jag mina vänner och la på en fasad, ingen märkte något. jag agerade som ingenting hänt. Jag blödde från underlivet i 2veckor. Den här våldtäkten har förstört mitt liv. Den har förstört min syn på sex och framför allt fått mig att vakna upp till verkligheten. Fått mig att inse risker i livet. Jag vet att det itne är mitt fel, men jag känner mig delaktig till att jag lockade fram det sexuella genom att prata om det sen tidigare. Jag har aldrig pratat eller träffat johan igen. han skrev hej på msn, jag skrev jag hatar dig. sen blockade jag honom och raderade honom ur mitt liv.

Jag har inte anmält, från början var den skammen, rädslan att behöva berätta det till mina föräldrar, mina vänner. Som sagt det här är första gången jag berättar det. Jag vill itne anmäla idag, jag har inget bevis. jag har inget som kan styrka det. Jag ångrar att jag itne anmälde det med anledning att Johan kanske gör det igen, mot andra! Men jag skulle inte psykiskt ha klarat av att göra en anmälan i det stadiet. Jag önskar jag hade handlat annorlunda, att jag sökt hjälp direkt.

Det här är min sanna berättelse om min våldtäkt. Jag hoppas att den kan hjälpa er att inte vara naiva, att vara försiktiga och att våga berätta!

För den som blivigt drabbad rekomenderar jag:

Kvinnofridslinjen

020-505050 

(platser och namn har blivigt ändrade)

ta hand om er och våga söka hjälp!
/ Mjukporr


Ps. Nu försvinner jag i några dagar, kommer tillbaka till missommar. Ha de bra tills dess. / Mjukporr

Dagens SEX-ORD

Detta är en parodi på Dagens-outfit.

Livmodersorgasm
Hos kvinnor sägs det finnas tre olika sorters orgasmer: Klitorisorgasm, G-punktsorgasm och Livmodersorgasm.

Livmodersorgasm
är en mycket ovanlig orgasm i livmodern som kan uppstå genom stimulering av kvinnans främre slidvägg och/eller att kuken skapar press på livmoderhalsöppningen. Livmodersorgasm har inga sammandragningar, utan består av djupa känslor som uttrycker sig genom muntliga läten och att man tappar andan.

Utandningen blir något explosiv, och för att släppa muskelspänningar i livmodern börjar man dessutom skratta, gråta, gäspa eller skrika istället. Den här sorterns orgasm varar ofta 5-10sekunder.

Den vanligast ställningen för denna ovanliga orgasm är ridställningen där kvinnan har fotsulan nedåt. På det sättet kan klitoris, vagina och livmoder stimuleras på bästa sätt.

Livmodersorgasm på engelska kalla A-frame orgasm eller uterine orgasm.

Vad tycker vi då om detta?
Jag har aldrig fått en livmoderhalsorgasm och jag måste säga att det skrämmer mig lika mycket som det lockar mig! Tänk att ha en sån djup orgasm! en orgasm som består av så pass "djupa känslor" att man skriker och tappar andan i nästan 10 sekunder! Jag slås av tanken blir man rädd första gången och tror att man ska dö? - Förmodligen inte..

Min rädsla består av hur pass intensiv är orgasmen? är den kanske för intensiv? tänk att Skrika efteråt för att det blir "för mycket"..Sen finns vissa frågor kring detta som ni läsare gärna om ni kan får svara på!

- Finns det någon åldersgräns för livmoderorgasm?
efter klimakteriet, efter man fött barn eller kan i praktiken en 80årig kvinna få livmoderhalsorgasm?

- Hur pass ovanlig är en sån här typ av orgasm?

- Är det lättare eller svårare att få den under graviditet?Jag kan inte få bort bilden av ett par som har sex, kvinnan får en otrolig orgasm, killen får panik när kvinnan tappar andan i 10sekunder och som sedan ger ifrån sig en gäsp, eller ännu värre börjar gallskrika!  va i helvette, minen på den killen skulle vara oslagbar.

Finns det kanske någon läsare som uppleft en livmoderorgasm?
_Idag_

idag är jag för trött för att uppdatera. ni härliga läsare får vänta till imorgon, jag kommer vara borta söndag - torsdag så imorgon skrivs ett långt inlägg, en clifhanger så ni inte försvinner undertiden.

Tänkte berätta för första gången om min våldtäkt.

så.. hang in there!// Mjukporr


Dagens SEX-ORD

Som en parodi på dagens outfit tar vi fram Dagens sexord!


Elektrosex - När man på ett sexuellt sätt använder lågfrekventa elektriska stötar från en kraftkälla, särskilt på könsområdet, för sexuell stimulering.

Det är ofta förknippat med BDSM och former av smärtaDenna bild är alltså kupor du sätter på bysten så de elektriska stötarna kommer mot hela bysten.. 584kr...Motsvarighet för killar " Electro Cock & Ball Rings" 495kr


Vad tycker vi då om detta.. Själv skulle jag inte direkt vilja ha en stöt i fittan.. jag skulle inte tända på de..jag förstår lack och läder, absolut.. men stötar... inte direkt va.. Däremot tycker jag ordet Elektrosex lät helt sjukt sexigt.. Riktigt laddat sex!

Vad tycker ni? nått som är intressant att testa?Mjukporr Mjukporr Mjukporr Mjukporr Mjukporr

Jag vet att jag är efter..Ja.. jag vet att jag är efter.. men jag blir alltid så tårögd när jag hittar sånna här youtube stjärnor.. lyssna vettja!
Intresserad av mer..

Ser att jag har fått massa läsare! Vilka är ni?

Onanera mera!
/ Mjukporr

Kondom snack..


Tänkte med tanke på h&ms aids kampanj, bara påpeka hur viktigt det är att ha kondom!
 
Det händer så mycket skit där ute just nu.. jag har aldrig blivigt smittad av något men grejen är den att från början brukader jag klaga över att det förstör känslan, att det känns som någonting stryper kuken..

men nu..

sex är så häftigt iallafall så om kondomen stör är det ett tecken på att sexet är dåligt. Jag tyckte de va lite jobbigt att få fram kondomen ett tag, ska jag säga nått eller ska han säga nått.. vafan de är bara att ta fram den som en självklarhet! Har haft många killlar som gett mig beröm efteråt.. över att jag tog det som en självklarhet.

Min poäng, trä på skiten.. hur svårt kan de vara?

Onanera mera
/ Mjukporr

1095 DAGAR UTAN SEX!


Jag har varit utan sex i snart 3 år!


Det är 1095 dagar...

26280 Timmar!

1576800 Minuter!KNULLA MIG NÅGON!!!!!Kvällens filmtips!

Registrera er via Film2Home länken till höger, då får ni en fri film utan några förbindelser. Så ni kan kolla på Yes-man eller varför inte kolla på en porrfilm, kanske lite mjukporr ^^, Det funkar faktist jätte bra! Filmen streamas via bredbandet och du kan se den omochomochom igen under 24h. Första filmen gratis!

Nu ska jag kolla på porrfilm och onanera!

Onanera mera!
/ Mjukporr

Ett litet klipp..
Tack Stina 


Onanera mera!
/ Mjukporr

SEXART
Det här är konst! Riktigt fin konst! hud mot hud! LOVE IT.(Bilden lånad härifrån)

Vi är döds dömda!


Vad lever  vi i för värld? 

 1. Kissie
 2. Sex
 3. Ormen i Paradiset
 4. Dessie
 5. Malin Karlsson
 6. Desiree nilsson
 7. nimrod
 8. Stay-ups
 9. Gummistövlar
 10. Blondinbella

Det här är alltså de "Mest sökta termer senaste veckan". Vart är världen på väg om Dessie och Kissie är de vi vill läsa om? Malin Karlsson, tjejen som dog, borde vara på 1:a plats. Hur i helvette kom Gummistövlar på en topp 10? Allvarligt lixom.. Stay-ups och sex (Hissar flagg). Blondinbella.. Jag erkänner.. jag läser hennes blogg.. men hon är ju inte en av dem bästa bloggarna däremot dem största. folk läser hennes blogg av vana tror jag. det vinns ju mindre bloggar som är minst lika bra.. men inte uppäckta! håller ni inte med?


Underkläder sänt från ovan..


Beställde nyss hem ett nytt underklädes set från Calvin Klein via www.nelly.se. Helt galet snyggt! Vad tycks?
Allvarligt, kolla in hennes kropp! PERFEKTIONISM kallas det!

Den tjejen skulle jag inte ens tveka en blinkning för! Så sjukt het. shit. blir nästan kåt av att titta på henne..
Bläddra inte bara förbi.. granska hennes linjer.. hennes sängkammar blick!


Onanera mera
/ Mjukporr


Det finns många sexuella inriktningar..


Hittade lite udda sexuella inriktningar jag tänkte dela med mig av..

Aktrotomofili
Sexuellt upphetsad av stumparna hos en partner med amputerade ben eller armar

_______________________
Axillisme
Tänder på att ha sex i armhålan

_______________________


Hydrofili
Tänder på vatten

_______________________


Siderodromofili
Tänder på att köra tåg

_______________________


Taphefili

Tänder på att bli begravd levandeJobbigt om man tänder på att bli begravd levande.. tänk att bara kunna få sin sexdröm uppfylld en gång! .. Man dör iallfall lycklig!

Onanera mera
/ Mjukporr


Hur många har du haft sex med?

Jag sa att ni fick fråga vad ni ville, antingen om mig eller och sex eller ja.. vad som egentligen..! Ställ frågorna du inte vågar ställa, jag svarar!

Hur många har du haft sex med?
Fråga från: Nyfiken.________________________________________

En väldigt ytlig fråga
, jag anser att svaret inte har någon betydelse egentligen. Ett högt svar behöver inte vara bra, ett lågt antal behöver inte vara dåligt. en fråga som är bra skulle nog vara hur många gånger har du haft sex, dock är den frågan omöjlig att räkna på.. Men okej, nu avslöjas nått som inte avslöjats innan...

Jag brukar alltid svara - tvåsiffrigt.. brukar inte vilja gå in på detaljer men svaret är 43st.

Man ska ju inte snacka skit om andra men..

Dessie - Man ska ju inte snacka skit om andra men denna tjej.. herregud. tänk den dag hon vaknar upp och inser vad hon håller på med... Pinsamt! Kan inte någon hjälpa barnet hitta en fondation i rätt färg?

http://www.youtube.com/watch?v=a5jzj_zQh-Q&eurl=http%3A%2F%2Fdesireenilsson%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded

Nej, nu ska vi inte vara sånna...

Kleptolagnia

Kleptolagnia - När man blir sexuellt upphetsad av stölder av olika slag. En sexuell form av Kleptomani.

Va jobbigt det måste vara att ha en sexuell sjukdom.. att lida av det. visst jag kan skratta åt det nu.. men tänk om man skulle vara drabbad...

En ros till alla som lider av kleptolagnia!

Superkvinna

MjukporrEn sexig superkvinna, de är jag.. allt jag gör jag jag med entusiasm, lägger ner tid på det och är alltid förberedd!

Utan sex i 3år!


Vet ni hur det känns att inte ha sex på 3år?
-Jag vet..


3år! TRE år!

Det är en sån sjuk känsla. det började väll med att jag inte ville ha ett one night stand utan mer betydelsefullt sex efter att ha varit tillsammans med en underbar kille. Det gick ett år.. sen har tiden mest flygigt förbi. nu är jag nog mest rädd.. eller nervös. tänk om jag har glömt bort mina moves.. såklart det kommer vara lite ringrostligt.. eller?
3år... jag tänker på det nästan varje dag.. Ingen vet om det, jag har ljugigt för mina vänner då jag efter nästan 1år tyckte det var pinsamt.. jag skämdes. jag tänkte att folk skulle uppfatta situationen som om att jag inte kunde få sex. så jag ljög och hittade på en sex historia. sen dess har jag fått fortfölja den. I dagens läge tror mina vänner att jag har en KK. Tänk om dem visste... visste att jag inte haft sex på 3år!

Jag kan ha sex men jag vill inte att det ska vara hur betydelselöst som hellst. idag kan jag tänka mig ett one night stand.. men med vem? jag går nästan aldrig ut så jag träffar ingen på krogen och den person jag har sex med efter 3år vill jag inte ska vara någon jag känner egentligen.. tänk om jag är ringrostlig?!

Jag har lite dubbelmoral, vill att det ska vara speciellt samtidigt som jag vill ha ett one night stand och inte känna killen...

Jag saknar sex, sex är en underber sak, nånting vackert.

Live stripptease!

Vilken härlig dag det har varit idag!


Jag ska väll redan i början av inlägg avslöja att jag är lite lullig. *hick*

Körde ett hårt pass igår, njutning idag och ikväll bjuds på lite yoga och tacos!
undra hur bra det går att köra yoga påverkad.. jag är ju itne full, lite salongsberusad bara.

Så kör vi hunden, å Krigaren.. hihi.. kan bli kul!

Ikväll tänkte jag köra en webcam teasing med en kille jag håller på med via nätet. Han heter Johan, vi får hoppas att han itne är läsare av min blogg, han bor i gbg och vi brukar nån gång i bland köra nån liveshow för varandra.. inte så att han sitter och runkar direkt, sånt är ju patetiskt däremot så kan jag köra nån stripshow för honom och han för mig, sist var han polis, de va hett!

Jag hade tänkt att klä mig som en strippa verkligen, lårhöga stövlar, nätstrumpbyxor, string, bh med push up och lockigt hår med kraftig sminkning! Tänkte köra till låten som spelades i Gossip girl första säsongen... Soho Dolls - Stripper. Det är bra feeling i den!

Kan nog bli en sexig liveshow!


Onanera mera
/Mjukporr

Mjukporr

Vad gör en 20årig sexuellt frustrerad tjej när hon blir ensamhemma i 5h...?

HON TAR FRAM LEKLÅDAN!

Leklådan innehåller:

 1. Handklovar långa
 2. Hanklovar korta
 3. Buttplugg small
 4. Buttplugg m.vibrator medium
 5. En glasstav
 6. Klitorisvibrator (fjärilsformad)
 7. Klitorisvibrator  (stav)
 8. Dildo med vibrator skala upp till 20
 9. Analkulor
 10. Rub-a-duck
 11. Mr. Rabbit

Härlig kväll var det!

Glömde dock räkna hur många gånger det blev men det rörde sig väll om över 10 iallafall..


Vart går gränsen mellan att Älska sex och Nymfomani?

Jag kollade på Pirates 1 & 2 igår, PORRfilmen Pirates. Den är väldigt ironiskt rolig men framför allt riktigt het, rolig handling och mycket HÅRT sex. Både girlongirl och girlandboy och nån trekant här och där. Ingen Mjukporr iallfall...
REKOMENDERAS

Nu ska jag hem till några vänner. det kommer bjudas på en svalkande pool, öl och skvaller!

Ta vara på solen!onanera mera
/Mjukporr


LEKLÅDA!!!

Kvällen till ära är jag ensam hemma, nu jävlar ska här onaneras!

Fram med leklådan!Undra va mitt rekord på orgasmer och onani är på en dag.. idag har jag varit ledig så de har varit typ 3hitils. Vilka träningspass. Nu jävlar!

Nya moore tidningen är köpt.. inte för att de är nått att onanera till sånt är bara tacky.. men man kan ju hämta insperation därifrån!

nu ska jag onanera, imorgon kommer en redogörelse!

onanera mera!
/Mjukporr

Anonym

Med tanke på att det här kommer bli aslöjernas avslöjanden i denna blogg har jag inga planer på att uppge mitt riktiga namn eller så. Jag kommer göra mitt bästa för att dölja den, givetvis kommer en del av mig blottas. men jag tänkte försöka hålla låg profil.Mina dagar går ut på att jobba, jag jobbar med att hjälpa kunder via telefon. Vilken bransch tänkte jag inte avslöja riktigt ännu. Det man inte tänker på när man ringer in är hur mkt krav personen ni pratar med har på sig! tid, bemötande, kunnighet m.m.                 Jag gillar mitt jobb.. nakdelen med det är att jag har sjuka arbetstider så de tar upp stor del av min vardag. Men jag har trevliga arbetskamrater som gör vardagen rolig!

Jag har en hund också, en liten vit lurvig sak.

Jag bor fortfarande hemma, men planerna på att flytta letar bara efter ett ekonomiskt lyft. allt är ju så jävla dyrt. Tack gode gud att mitt rum är bra ljudisolerat. Jag skulle inte vilja se mamma i ögonen efter att hon hört mina dildos vibrera.

varför är det så egentligen?

varför ska alla sex-leksaker med REJÄL vibrator i sig låte så jävla mkt? inte ens täcket dämpar ljudet ju!


Onanera mera
/Mjukporr


Sexpedagog

Jag är grym på sex!

Jag är jävligt kunnig gällande allt om sex faktist så fråga gärna om ni har nått ni undrar över, anonym eller inte, dumfråga eller inte, jag svarar.

Jag är som ett levande SEXIKON - ett sexuellt lexikon

Jag är grymt djurisk, vild och galen.


Tänkte bara säga att ni är välkommna att ställa frågor

Onani

Jag onanerar , förmodligen, mer än Många tjejer. om det är för att jag inte haft sex på länge och är sexuelt frustrerad.. förmodligen!

Jag började dagen med att onanera, NICE!

Det var lite snabb stimulering över klitoris i 3min sen var det över, tankarna gick vilda under dem 3minuterna...

Idag styrde tankarna mot skolbänken (många studenter.. kanske därför ^^ ) . Min lärarinna var ganska typisk i porrindustrin, killer heels, långa bruna ben, kort kjol i svart och en vit skjorta. håret var uppsatt i en knut med hjälp av en sån där kina pinne. Hon hade inga glasögon dock.

Jag gick fram till svartatavlan och började skriva nått. bakom mig kom den heta kärarinnan och började vandra med fingrarna... Hon började med ett fast grepp över min byst och sedan långsamt ner.. smekte insidan av mina lår och sedan började hon slicka mig medans hon stod bakom.

Jag hade en vid kjol på mig så lärarinnan lyfte bara upp den, och jag särade på benen, sen var det licky licky! Ganska hårda slick tag! ååååh... det var skönt!

Nu fick jag lite erotiska rysnigar igen....

Onanera mycket!
/MjukPorr

MjukPorr
Efter min orgasm började jag fundera över ordet Mjukporr..

Wikipedia benämner det som en intim akt men som knappt skymtar kukar eller fittor, enbart bröst.

Vafan... Mjukporr ... Klent..

Jag har aldrig prövat riktigt hårt sex, men det är oftast det jag fantiserar om. så Mjukporr var lite fel valt.. men lätt att komma ihåg!

Av ren nyfikenhet var jag tvungen att slå upp ordet i SEXIKON - ett sexuellt lexikon
Mjukporr: Antydan på nakenhet och sex tilsammmans med stämningsfull musik utan att visa kön.

Visserligen kanske det passar med tanke på ATT JAG INTE HAR SEX!!!


Kan inte nån komma hit och knulla mig...


Den NAKNA sanningen!

Jag kommer bekänna allt!Erkänna mina tankar, mina upplevelser, både dåliga och bra saker...

Lite bakgrunds fakta om mig...

Jag fyller 20år i sommar, jag har varit "THE" girl som knullade runt och styrde och ställde, nånting hände och idag har jag inte haft sex på snart 3år! Jag har aldrig träffat nån som älskar sex mer än mig.

Hur fan hände det här?

Jag onanerar i snitt 3ggr om dagen. jag är så sexuellt frustrerad så det borde vara olagligt.

Nu tänker väll alla, hon är skitful... men sanningen är det att jag är faktist snygg, visst jag har gått upp lite senaste året men överlag är jag fan snygg!

175lång, storlek 40 i kläder. Har lite ackne, men inte mer än andra..Jag är fan snygg!

Så frågan kvarstår...

Hur fan hamnade jag här?

Jag var ledaren i gänget.. Lejonet i flocken..

Det finns nog många grunder.. jag blev våldtagen, hade sex nån gång efter de, blev kär, blev sårad, gick i depression, lämnade allt bakom mig, stängde in mig, nu sitter jag här ensam och har tom startat en Blogg om det!

Nu är jag nästan rädd, tänk om jag glömt bort allting? Men det är väll like riding a bike!

Givetvis, jag kan gå till plattan och ta första bästa som vill knulla mig, men det är ju inte så jag vill att det ska hända!

Måste ta en paus nu för att "lätta trycket" - sjukt, tom genom att skriva de här inlägget blev jag kåt..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0